Saturday, April 24, 2010

5-2: Yerden Pas Halı Saha Futbolunun Belkemiğidir!

016

Blog İdman Yurdu 5 - Tigers 2

Zemin futbol oynamaya musait ama gunes gökte boza pisirmeye elverisli bir seyir ciziyordu. Daha once sahne alan Cikolata Renkli Spor oyuncularinin sergiledigi "alelade" futbol moralleri bozsa da, iddiasi kalmayan grupta BİY United'in bu maci kazanmasi artik bir onur mücadelesi olmustu. Chakarita Juniors adli garip takima 12-3 yenilen Tigers ile 10-0 maglup BİY United arasindaki iki "kaybeden"in macinda galip gelen taraf turnuvalardaki ilk galibiyetini "ilik" gibi alan bizim takım oldu. Savunma hattinin temkinlik oyunu, orta sahada harikalar yaratan yeni transfer Kırkayak "İsmail" ve bu macta formunun zirvesine cikan "Hakik Güiza" Goksel'in yanin hem geride hem ilerde basan Kommentci Varol eklenince Tigers nefes almakta güclük cekti. Hakemin lakayit yönetimine ragmen macin ilk dakikasindan finis dudugune kadar isi siki tutan takimimiz "basinca, forcekink yapinca, katenacyo, robinyo yapinca" isin olabilecegini arkasindaki milyonlarca taraftarina gösterdi.

Takim daha sonra galibiyeti Rumelihisari Capa'da sampanya patlatarak pardon raki acarak kutladi. Bu sene olmadi ama seneye Nike Hali Saha Turnuvasi'nda kupa bizim, lig bizim.

***

Ismail'in bonservisini getirene 100 lira veriyoruz!

***

Maçtan fotoğraflar...

3 comments:

Nerazzurri said...

Bu güzel galibiyette emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve başkanıma, tribünde bizi yalnız bırakmayan Tardini'ye teşekkürler:) seneye herşey daha güzel olacak:)

Temur said...

bir aşağıdaki yazıya da selam olsun!

varol döken said...

gelecek seneki idari yapılanma ve artık tavukçuzade süper halı saha ligi için hem geride hem önde baskılarıma buradan devam edeceğim:)

seneye tuncay zayıflayacak inşallah...

Post a Comment